Algemene informatie

Nummer 13, Buro voor straathoekwerk in (ambulant) jongerenwerk in de gemeente Oldebroek.
Straathoekwerk is een laagdrempelige vorm van hulpverlening. Een groot deel van onze werktijd brengen we op straat door en/of daar waar jongeren zijn. We leggen contacten, observeren, analyseren, overleggen waar nodig met het netwerk en maken acties. Soms moeten we zelf de eerste stappen zetten in het hulpverleningsproces van de jongeren. Straathoekwerk is naar de jongeren toe gaan, present zijn, herkenbaar en betrouwbaar zijn. Straathoekwerk functioneert als een spin in het web van jongeren, hun vrienden en familie, hulpverleners, scholen en politie. Ze is er voor de jongeren. Waar nodig en gewenst geven we naast het straathoekwerk trainingen in weerbaarheid en agressie-regulatie, zowel individueel als in groepsverband.Straathoekwerk is een laagdrempelige vorm van hulpverlening. 
 
Trainingen: Nummer 13 verzorgd trainingen in weerbaarheid en agressie-regulatie. Zowel individueel als in groepsverband.

Het Jongerenwerk levert een belangrijke bijdrage aan het positief opgroeien van kinderen/jongeren in de gemeente, tot volwassenen die actief deelnemen aan de maatschappij. Een belangrijk middel van het Jongerenwerk is de inzet van activiteiten. Activiteiten worden altijd afgestemd op de behoeften van jongeren. Het uitgangspunt van het Jongerenwerk is om activiteiten mét en voor jongeren te organiseren. Door samen te doen en te beleven ontstaat er verbinding. Jongeren krijgen een actieve rol bij het tot stand komen van een activiteit en de uitvoering hiervan. Het Jongerenwerk heeft hierbij een coachende en faciliterende rol.

Contactinformatie

Hoofdvesting 06-22 67 16 79 (Lambert Jongetjes)Stationsweg 1108091AG WezepLaatste controle: oktober 2020

Plan route

Hulpaanbod

Ambulante begeleiding en individuele trainingen

ambulante individuele begeleiding kan geboden worden via verwijzing door het CJG in het geval van minderjarigheid. Bij 18+ kan ook begeleiding geboden worden (in onderaannemerschap bij o.a. Ambulante Hulpverlening Midden Nederland, Careander, Philadelphia, 's Heeren Loo). Ook kan...

Jongerensoos in Wezep en Oldebroek

In de Talter en de Morgenster kunnen jongeren terecht om gezellig te chillen, te kletsen, een spelletje te doen, samen wat te drinken (en te snoepen), te darten, te gamen, te tafelvoetballen e.a.

Activiteiten met en voor jongeren

Activiteiten worden georganiseerd door en met de jongeren. Het gaat vooral om talentontwikkeling.

Trainingen weerbaarheid

We werken met de Rots en Water principes en vullen dit aan met oefeningen uit de bokssport. Plezier staat centraal in de trainingen. We maken jongeren bewust van de spanningen die ze in hun lijf hebben en leren ze te ontspannen. Het gaat om zelfvertrouwen, balans, goed in je vel zitten.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Jeugd en jongerenwerk Jeugdsoos, jongerencentrum
Vergelijk hulpaanbod