Stichting Epilepsie Instellingen Nederland

Algemene informatie

Kinderen, jongeren en volwassenen met epilepsie eventueel in combinatie met een lichamelijke of verstandelijke beperking kunnen bij SEIN logeren, dagopvang en dagbesteding afnemen of individueel worden begeleid. Afhankelijk van de beschikking kunnen er nadere afspraken worden gemaakt over de individuele mogelijkheden.

Logeren en dagopvang, incl. zgn. 1 op 1 begeleiding, kan op alle dagen van de week plaatsvinden op onze locatie De Cruquiushoeve of Meer en Bosch. Dagbesteding vindt in principe plaats op werkdagen.

Voor kinderen tot 18 jaar is er een speciaal logeerhuis. Volwassenen logeren doorgaans op een open plek binnen een woonvoorziening. Het kan voorkomen dat er geen logeeropties beschikbaar zijn.

Wij gaan uit van de mogelijkheden van cliënten en houden heel goed rekening met de beperkingen van een cliënt. De flexibele organisatie, met professionals uit diverse disciplines, is daarbij heel belangrijk.

Contactinformatie

Meer en Bosch 023-55 88 416 (Janneke Ruissen) 023-55 88 415 (Simone Koster)Achterweg 52103SW Heemstede www.sein.nlLaatste controle: augustus 2020

Plan route

Postadres
Postbus 5402130AM Hoofddorp

Openingstijden

Hulpaanbod

www.sein.nl

De ondersteuning van SEIN bestaat uit diagnostiek, behandeling en leren omgaan met Epilepsie. Daarnaast biedt SEIN woonzorg, logeeropvang, dagopvang en dagbesteding.

Logeerhuis De Zonnebloem

Logeerhuis 'de Zonnebloem' bestaat uit twee huiskamers gekoppeld aan elk 6 slaapkamers. Op het logeerhuis wordt primair respijtzorg geboden aan ouders met kinderen met epilepsie. Binnen de mogelijkheden kunnen echter ook kinderen zonder epilepsie logeren. Naast het logeren, wordt er op het logeerhuis ook dagopvang geboden (logeren zonder slapen)

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Logeerhuis Dagactiviteitencentrum
Vergelijk hulpaanbod