Algemene informatie

Welke vraag u ook heeft op het gebied over wonen, zorg of welzijn, de wijkverpleegkundige gaat graag met u in gesprek. Samen kijken we welke zorg of ondersteuning u nodig heeft

Icare werkt met kleine teams. Zo maken we professionele zorg persoonlijk. We kennen uw buurt goed en hebben veel ervaring met diverse zorgaanbieders in de wijk zoals de huisartsen, apotheek, fysiotherapeut, verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen in de regio.

Dankzij gediplomeerde verzorgenden en (wijk)verpleegkundigen staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. De zorg die wij kunnen bieden is onder andere:

  • Wijkverpleging (thuiszorg; verpleging en verzorging), overdag en ’s nachts
  • Zorg voor mensen met dementie
  • Zorg voor mensen in de laatste levensfase
  • Specialistische verpleging
  • Personenalarmering
  • Thuisbegeleiding
  • Uitleen van verpleegartikelen en hulpmiddelen
  • Advies en voorlichting bij gezondheidsproblemen
  • Ledenvereniging: extra zorg, service en comfortdiensten voor leden

Contactinformatie

 0522-27 97 01 (24 uur per dag) 0900-88 33 (24 uur per dag)Stouwdamsweg 48096BB Oldebroek www.icare.nlLaatste controle: september 2020

Plan route

Hulpaanbod

Wijkverpleging/wijkverzorging

Alle verzekerde zorg in kader van de WLZ, ZVW en WMO

Acute zorg

Acute zorg kan bestaan uit huishoudelijke hulp, verpleging en verzorging. In nood op (kleine) kinderen passen en aanwezig zijn bij een demente oudere vallen hier ook onder.

Thuisbegeleiding

Door middel van gesprekken en door praktische begeleiding werkt u samen met de thuisbegeleider aan de gewenste verandering. Ondersteuning kan bijvoorbeeld nodig zijn bij: - het voeren en op orde houden van een huishouding - het opvoeden van kinderen (o.a. met behulp van beeldmateriaal) - het...

Kinderverpleegkundig Specialistisch Team

- alle verpleegkundige handelingen - respijtzorg (intensieve zorg voor een kind voor enige tijd overnemen van ouder/verzorger)

Verpleging

De verpleegkundige voert diverse verpleegtechische handelingen uit, zoals wondverzorging, toedienen van medicijnen en aanbrengen of verwisselen van een infuus. Ook begeleiding en instructie behoren tot de taken.

Specialistische verpleging

Mogelijke handelingen zijn: - pijnbehandeling - (sonde)voeding - diverse intraveneuze behandelingen - overig, zoals maagdrainage, thuisbeademing

Welness & Beauty

Wilt u lekker genieten van de weldadige werking van een kuurbad, massage, sauna en solarium?

PGB-servicepunt

De consulent helpt u bij het aanvragen van een Persoonsgebonden Budget, het inkopen van zorg en het afsluiten van een zorgcontract.

Icare Ledenvereniging

Soms is meer zorg nodig dan door de AWBZ of uw zorgverzekeraar wordt vergoed. Als lid van Ledenvereniging krijgt u een groot aantal producten en diensten gratis, met korting of met extra service. Bovendien kunt u gebruik maken van makkelijke en leuke diensten, zoals de pedicure aan huis, naar de...

Verzorging

De verzorgende helpt u bij dagelijkse handelingen zoals opstaan en naar bed gaan, wassen en douchen, eten, aankleden of naar het toilet gaan. Ook begeleidt ze u, bijvoorbeeld bij het omgaan met ziekte of ouderdomsproblemen. Verzorging kan tijdelijk maar ook langdurig zijn.

Nachtzorg

Nachtzorg kan bestaan uit diverse verzorgende en verpleegkundige handelingen.

Videohometraining

Eerst wordt uw thuissituatie gefilmd. Daarna bekijkt u samen met een speciaal daarvoor opgeleide wijkverpleegkundige Jeugdgezondheidzorg de opname. Hierbij wordt er vakkundig gekeken hoe u en uw kind met elkaar omgaan. U krijgt vervolgens gedegen advies. Zo leert u de taal van u kind te begrijpen, waardoor de communicatie beter verloopt.

Icare klussendienst

Heeft u een klusje in of om het huis te doen? Iets dat u zelf niet kunt aanpakken? Dan is de klussendienst een uitkomst voor u. Binnen 2 weken heeft u een klusjesman in huis.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Thuiszorginstelling
Vergelijk hulpaanbod